Volledig scherm
© News United/ Jack Huygens

Politie rolt meerdere hennepkwekerijen op in Hengelo

UpdateHENGELO - Woensdagochtend heeft de politie een hennepkwekerij aan de Bandoengstraat in Hengelo opgerold. Later in de ochtend werd ook in een woning aan de Bachstraat in Hengelo een hennepkwekerij aangetroffen.

De bewoner van de woning aan de Bachstraat is aangehouden. Enexis is hier momenteel aanwezig om de stroom af te sluiten. Hoeveel planten er exact werden aangetroffen is op dit moment onbekend.

In de woning aan de Bandoengstraat stonden ongeveer 200 planten in de woning. Er was op het moment van de inval niemand aanwezig. De planten worden uit de woning verwijderd. 

  1. Inbreker kruipt door etensluik Grieks restaurant in Hengelo

    Inbreker kruipt door etensluik Grieks restaurant in Hengelo

    HENGELO/ALMELO - Hij komt duidelijk in beeld als hij midden in de nacht door het etensluik van restaurant Akropolis in de Hengelose binnenstad naar binnen kruipt. Veel verder komt hij ook niet, maar politiemensen die de volgende dag de beelden bekijken weten genoeg. Ze herkennen meteen de hen bekende Dennis N. (33). Het is de tweede maal dat N. door middel van elektronische apparatuur door de mand valt, afgelopen januari stond hij nog voor de rechter na het stelen van een lok-bh.

In samenwerking met indebuurt Hengelo