Volledig scherm
De politie is aanwezig bij de overvallen supermarkt © News United/Jack Huygens

Politie zoekt man na overval op supermarkt in Hengelo

112HENGELO - De politie is op zoek naar een overvaller. De man sloeg zondagmiddag toe in een supermarkt aan de Paul Steenbergenstraat in de Hengelose wijk Hasseler Es. Veel agenten zijn in de wijk op zoek naar de man. 

De man heeft volgens één van de medewerkers een greep uit de kassa gedaan en is er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Hij is gevlucht in de richting van de Noordelijke Esweg. Bij het zien van de man verzoekt de politie om direct 112 te bellen. Zelf actie ondernemen wordt afgeraden.

Bij de overval is niemand gewond geraakt. Voor personeel van de supermarkt is slachtofferhulp aanwezig.

Signalement overvaller: man, 1.65m, getinte huidskleur, droeg een trui muts en rode FC Twente-sjaal, rode streep op broek.

Volledig scherm
De Coop in de Hasseler Es is afgezet © News United/Jack Huygens
  1. Meidenvoetbal in Hengelo: ‘Voetbalclub zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    Meidenvoet­bal in Hengelo: ‘Voetbal­club zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    HENGELO - De voetbalwedstrijden zijn tien minuten aan de gang en de scheidsrechters hebben nog niet één keer hoeven fluiten voor een overtreding, aan de lijn is nog geen onvertogen woord gevallen en als een speelster een bal kopt, zeggen twee trainers tegen elkaar: „Dat zie je niet vaak”. Welkom bij de Hengelose voetbalclub Wilhelminaschool waar zaterdag en zondag met 1.000 deelneemsters het grootste meidenvoetbaltoernooi van Nederland plaatsheeft.

In samenwerking met indebuurt Hengelo