Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Poll: maakt schooldirecteur Hengelo juiste keuze door homorol te schrappen?

HENGELO - De Hengelose schooldirecteur Ben de Vlugt heeft het deze dagen zwaar te verduren. De directeur van de Anninksschool, een openbare montessorischool, besloot deze week een homorol uit de eindmusical van groep 8 te schrappen.

 1. Ajax sluit rampseizoen af met kansloze nederlaag bij Twente en is veroordeeld tot voorronde Europa League
  met video

  Ajax sluit rampsei­zoen af met kansloze nederlaag bij Twente en is veroor­deeld tot voorronde Europa League

  Ajax heeft het rampseizoen in stijl afgesloten. De ploeg van trainer John Heitinga werd door het ontketende FC Twente afgeschminkt (3-1) maar bleef een dubbele Europese degradatie bespaard doordat PSV in Alkmaar won van AZ (1-2). Daardoor beginnen de Amsterdammers het nieuwe seizoen in de play-offs van de Europa League. Twente toonde zich andermaal de topfavoriet voor de play-offs.
  Enschede
 2. Acht broers en zus van gezin Vorgers nog steeds bij elkaar: 'Tot vijf jaar geleden nog ieder jaar op pad’
  PREMIUM

  Acht broers en zus van gezin Vorgers nog steeds bij elkaar: 'Tot vijf jaar geleden nog ieder jaar op pad’

  Jan (91) vervulde als oudste lang een vaderrol. Theo (76) had later een slijterij en houdt van kunst. Frans (80) is een man van de nuance, luistert en corrigeert. Net als Hermien (74) overigens. De anderen zijn de handige jongens die zich nooit knollen voor citroenen lieten verkopen. De acht broers en zus uit de familie Vorgers uit Hengelo zijn nog altijd bij elkaar. „Best uniek”, vinden ze.
  Hengelo