Pel Kotkamp (links) en Erik Schott zijn de organisatoren van Hengelo 60’s Revival. „We zien ook jongelui die zijn opgevoed met jaren 60-muziek.”
Volledig scherm
PREMIUM
Pel Kotkamp (links) en Erik Schott zijn de organisatoren van Hengelo 60’s Revival. „We zien ook jongelui die zijn opgevoed met jaren 60-muziek.” © Lars Smook

Sfeer van tijd dat stad nog uitpuilde van de beatclubs: dat is Hengelo 60’s Revival

HENGELO - Het is een beproefde formule waaraan niet wordt gesleuteld, want de trouwe bezoekers zijn er aan verslaafd geraakt: een reüniefestival met bandjes met lokale roots. Hengelo 60’s Revival staat, na een jaartje gedwongen pauzeren, weer op de agenda: op zondag 7 november in Metropool.

  1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
    PREMIUM
    13

    Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

    Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”