Hengelo hoeft niet nog dieper in de buidel te tasten voor het niet doorgaan van de verhuizing van stoeterij Wevers naar Oele.
Volledig scherm
PREMIUM
Hengelo hoeft niet nog dieper in de buidel te tasten voor het niet doorgaan van de verhuizing van stoeterij Wevers naar Oele. © ThinkStock

Streep onder 30 jaar slepende zaak van verhuizing stoeterij van Hengelo naar Oele

HENGELO/OELE - Het begon allemaal al dik dertig jaar geleden. Toen kocht Hengelo grond en opstallen van Gerard Wevers aan de (toen nog) Oosterbosweg. In ruil daarvoor zou de gemeente meewerken aan een verhuizing van zijn stoeterij. Wevers moet het nu doen met de eerder opgelegde schadevergoeding voor het niet doorgaan van de deal.

  1. Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll
    PREMIUM

    Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll

    Het was derby day in de topdivsie A voor vrouwen. De zes Twentse teams op het een na hoogste niveau namen het tegen elkaar op. Daarbij waren er zeges voor Devoko, Apollo 8 2 en Rivo Rijssen. Verder zorgden de vrouwen van Kerkemeijer Gemini voor een stunt bij koploper WSV en leed Kuipers Flevoll een zeldzame nederlaag. Bij de mannen maakte Webton Hengelo geen fout tegen Olhaco, terwijl het spannend blijft in de derde divisie A.

In samenwerking met indebuurt Hengelo