„Ja, het is weer bingotijd!”, zingt Melvin de Boer (rechts), samen met DJ Joop tijdens de livestream van de Foute 500 Bingo.
Volledig scherm
PREMIUM
„Ja, het is weer bingotijd!”, zingt Melvin de Boer (rechts), samen met DJ Joop tijdens de livestream van de Foute 500 Bingo. © Reinier van Willigen

Three Musketeers uit Hengelo succesvol met de online muziekbingo’s

HENGELO - Als uitbater in coronatijd kun je twee dingen doen: afwachten tot de maatregelen worden teruggedraaid of proberen op creatieve wijze ‘iets’ te doen. Met de ‘Foute 500 Bingo’ heeft The Three Musketeers uit Hengelo online een dikke hit. Een reportage vanuit de studio.

 1. De bijzondere kunst van Wynand (61) uit Hengelo: ‘Ik heb dit ook naar minister Grapperhaus gestuurd’
  PREMIUM
  Met video

  De bijzondere kunst van Wynand (61) uit Hengelo: ‘Ik heb dit ook naar minister Grapper­haus gestuurd’

  HENGELO - Anderhalf jaar geleden kon minister Grapperhaus zich op zijn bruiloft niet aan de door hemzelf gepredikte anderhalve meter afstand houden. Het leverde hem, naast bakken vol kritiek, ook een merkwaardig cadeau op. Van een bijzondere kunstenaar uit Hengelo, wiens werk nu te zien is op de Art Brut Biennale. „Ik kreeg een boek met een handgeschreven voorwoord terug, als bedankje.”
 2. Het gelijk van de gewone man: die vuilberg had daar aan de Boeldershoek in Hengelo niet mogen komen
  PREMIUM
  reconstructie

  Het gelijk van de gewone man: die vuilberg had daar aan de Boelders­hoek in Hengelo niet mogen komen

  HENGELO – Bijna veertig jaar na dato krijgt Gerard Egberink alsnog gelijk. Van staatssecretaris Hans Vijlbrief, nota bene. Tevergeefs verzette Egberink zich halverwege de jaren 80 tegen de komst van de afvalbergen op de Boeldershoek, vanwege de zoutcavernes eronder. Het gelijk van de ‘gewone man’ werd weggewoven. Onlangs gaf Vijlbrief toe dat de caverne er nooit had mogen komen. Een reconstructie.

In samenwerking met indebuurt Hengelo