En dan mag je in die prachtige raadszaal van Hengelo gaan zitten en dan doe je het toch maar niet. Wat moeten wij, kiezers daar nu van vinden?
Volledig scherm
PREMIUM
En dan mag je in die prachtige raadszaal van Hengelo gaan zitten en dan doe je het toch maar niet. Wat moeten wij, kiezers daar nu van vinden? © Emiel Muijderman

Toch niet in gemeenteraad Hengelo of Hof gaan zitten: is dat volksverlakkerij of inderdaad beter van niet?

COLUMNHENGELO - Het is natuurlijk verduveld knap. Dat je 165 mensen zover krijgt dat ze jou aanwijzen als de man/vrouw die het best hun belangen kan verdedigen in de gemeenteraad. Dat schept verplichtingen zou je denken. Om dan te zeggen ‘nah, toch maar niet’ is... Ja, wat eigenlijk?

  1. Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmijters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams
    PREMIUM

    Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams

    De mannen van Uitsmijters liggen op koers voor de nacompetitie in de promotiedivisie. De Almelose ploeg verstevigde de derde positie door een afgetekende overwinning op Scylla. De vrouwen van Uitsmijters hebben die Final Four van de promo ook nog in zicht. Maar in die competitie zijn de verschillen uiterst klein. Door de winst op hekkensluiter Lokomotief hoeft de ploeg van coach Leroy Williams zich in elke geval geen zorgen meer te maken over degradatie.
    Hengelo

In samenwerking met indebuurt Hengelo