Volledig scherm
Aanvoerder Bas Peters bedankte het echtpaar Lammers met een bloemetje voor hun trouwe ondersteuning. © Jan Arie Bijl

Trouwe fans van ATC’65 in zonnetje gezet

HENGELO - Ze zijn de trouwste supporters van het eerste elftal van ATC’65. Reden voor de club om het echtpaar Lammers afgelopen zondag in het zonnetje te zetten.

Sinds 1976 heeft het stel vrijwel geen wedstrijd gemist. Uit of thuis, ze zijn altijd van de partij. Ze raakten bij ATC’65 betrokken geraakt via hun zoon Gert-Jan die vanaf de jeugd bij de club heeft gespeeld en jarenlang keeper was van het eerste.

Bloemetje

Na afloop van de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen stadgenoot Barbaros, werden ze gehuldigd. Aanvoerder Bas Peters overhandigde het echtpaar Lammers namens de selectie een bloemetje.

Nacompetitie

De derby tegen Barbaros eindigde overigens in een ruime 7-1 overwinning. Dankzij deze grote overwinning blijft ATC nog in de race voor de derde periode en dus voor de nacompetitie. Concurrent Columbia moet dan volgende week wel punten laten liggen tegen degradatiekandidaat Overwetering. En ATC moet zelf uit van SDC’12 winnen. 

  1. Meidenvoetbal in Hengelo: ‘Voetbalclub zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    Meidenvoet­bal in Hengelo: ‘Voetbal­club zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    HENGELO - De voetbalwedstrijden zijn tien minuten aan de gang en de scheidsrechters hebben nog niet één keer hoeven fluiten voor een overtreding, aan de lijn is nog geen onvertogen woord gevallen en als een speelster een bal kopt, zeggen twee trainers tegen elkaar: „Dat zie je niet vaak”. Welkom bij de Hengelose voetbalclub Wilhelminaschool waar zaterdag en zondag met 1.000 deelneemsters het grootste meidenvoetbaltoernooi van Nederland plaatsheeft.

In samenwerking met indebuurt Hengelo