Volledig scherm
© WitchBrewWorks

Turkse Hengeloër bezingt mannenliefde in Pornstar

ENSCHEDE - De Turks-Nederlandse zanger Burçak (32) uit Hengelo heeft een nieuwe single uitgebracht: Pornstar. De zanger en zijn vriend willen met dit nummer het taboe doorbreken over de liefde van een intercultureel homostel.

Burçak en zijn vriend, Colin Meyer, zijn inmiddels zeven jaar samen en hebben besloten om met dit nummer hun relatie te openbaren. En tevens hun passie voor muziek te combineren. 

Tijdens deze week, de week van de Coming-Out, treden ze samen op in Enschede en Alkmaar. 18 oktober vertelt Burçak in het televisieprogramma 'Kaaskop of..' op NPO3 zijn persoonlijke verhaal en ervaringen over zijn 'coming-out'. 

Volledig scherm
Burçak Sikar © Annina Romita
  1. Hengeloër Gerrit Prinsen (77) bouwt voor de laatste keer een kersttuin

    HENGELO - Hij heeft hem voor de dertiende keer opgebouwd, nu voor het allerlaatst. „Zoals pa elk jaar belooft”, zegt zijn dochter Marion lachend. Hengeloër Gerrit Prinsen (77) kan het niet laten. Nog één keer wil hij iedereen laten zien hoe een kersttuin eruit hoort te zien: „Eén thema, een beetje eenheid en niet allemaal verschillende soorten lampjes die allemaal weer op een andere manier knipperen.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo