Volledig scherm
© Thinkstock

Twee personen zwaargewond na mishandeling in Hengelo

HENGELO - Twee personen zijn afgelopen weekend zwaar mishandeld in Hengelo. De twee werden in de nacht van zaterdag op zondag op de Marktstraat door vier á vijf jonge mannen toegetakeld. De slachtoffers hebben daarbij zware verwondingen opgelopen, zo meldt de politie woensdagochtend.

De mishandeling gebeurde zaterdagnacht tussen 01.00 en 01.45 uur ter hoogte van de Shisha Lounge in Hengelo. De groep jongens die de twee hebben toegetakeld, zijn na de mishandeling in de richting van Dux gelopen.

Getuigen die iets van de mishandeling hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

  1. Slotakkoord
    PREMIUM
    COLUMN

    Slotak­koord

    Wat was de wereld heerlijk overzichtelijk, ooit. Bij het overlijden van een dierbare presenteerde een doodgraver in pandjesjas een lijstje muzieknummers. Uit het - summiere - aanbod hadden nabestaanden maar te kiezen. Meer ‘smaken’ waren er niet. Was de betreurde van socialistische huize, werd ‘Morgenrood’ aangevinkt. Katholieken lieten het ‘Ave Maria’ klinken. Uiteraard prijkte de eerdere kantinehulp van Holland Signaal in Hengelo er tussen, zangeres Mieke Telkamp uit Oldenzaal. Haar ‘Waarheen Waarvoor’ stond generaties op 1 op de uitvaart-top 10.

In samenwerking met indebuurt Hengelo