Volledig scherm
PREMIUM
Manager Roos van der Valk (links) en Aty Oude Ophuis bij het uitgebreide ontbijtbuffet. © Vincent Jannink

Van krentenwegge tot chiazaad, de keuze is reuze bij Van der Valk in Hengelo

Ontbijten bij...HENGELO - Koffiebroodje, zalm met kappertjes of een glutenvrije cracker. Bij Hotel Hengelo is de keuze enorm. “De Twentse krentenwegge, dat is toch een leuke, regionale invulling aan dit ontbijt.”

Gasten schuifelen langs het ontbijtbuffet van Hotel Hengelo/Van der Valk aan de Bornsestraat. Ze wikken en wegen, overleggen met elkaar en kiezen. “Anders komen we gewoon nog een keer terug”, klinkt het als de keuze is gemaakt, maar opnieuw de twijfel toeslaat. Het verbaast manager Roos van der Valk (26) en Aty Oude Ophuis (63), hoofdverantwoordelijk voor het ontbijt, eigenlijk niet. Wat er ligt is zo enorm uitgebreid, er is voor iedere eter wel iets te vinden.

In samenwerking met indebuurt Hengelo