Een boom met boomrot bezorgde de brandweer in Hengelo een hoop werk.
Volledig scherm
Een boom met boomrot bezorgde de brandweer in Hengelo een hoop werk. © News United / Rick Olde Nordkamp

Verrotte boom valt om in Hengelo, auto beschadigd

HENGELO - Aan de Schubertstraat in Hengelo is woensdagmiddag een grote boom omgevallen. De vermoedelijke oorzaak is boomrot. Wonder boven wonder raakte niemand gewond toen de boom op de straat viel. Wel raakte een geparkeerde auto beschadigd.

 1. Auto’s total loss, zand vliegt in het rond: autorodeo Penninkskotten levert prachtige plaatjes op
  Met foto's

  Auto’s total loss, zand vliegt in het rond: autorodeo Penninks­kot­ten levert prachtige plaatjes op

  Het begint een goede traditie te worden, de autorodeo tijdens de Pinksterfeesten Penninkskotten in Enschede (op het randje van Losser). Ook deze zondag leverde het een aantal hele mooie plaatjes op. Op een goede baan werden er de nodige rondjes gereden en het zand vloog in het rond. Lang niet iedereen haalde de finish, maar voor de bezoekers - die massaal langs de kant van de baan stonden - maakte ook dat het een evenement om met volle teugen van te genieten. En het zonnetje, die hielp natuurlijk ook goed mee.
  Enschede
 2. Emotionele start in Enschede: Almeloopers en tientallen andere teams onderweg in Roparun
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Emotionele start in Enschede: Almeloop­ers en tientallen andere teams onderweg in Roparun

  Als eerste mochten de Almeloopers zaterdagochtend aan hun tocht van 560 kilometer naar Rotterdam beginnen. In hun kielzog nog ruim 200 andere teams. Allemaal lopen ze zich de benen uit het lijf, om maandagmiddag aan te komen op de Coolsingel. Met maar een doel: geld ophalen voor zorg aan mensen met kanker. En iedereen heeft wel een naaste in zijn hoofd voor wie hij of zij dat doet.
  Enschede