Onno Fiechter (links) geeft de voorzittershamer van de VVD-raadsfractie over aan Mitchell Boers.
Volledig scherm
Onno Fiechter (links) geeft de voorzittershamer van de VVD-raadsfractie over aan Mitchell Boers. © VVD Hengelo/Jos Rikkerink

Vlotte machtsoverdracht bij VVD Hengelo: raadslid Mitchell Boers is nieuwe eerste man in fractie

HENGELO - Het zou op korte termijn zijn. Het is zeer korte termijn geworden. Daags nadat fractievoorzitter Onno Fiechter zijn vertrek aankondigde, presenteert VVD Hengelo zijn opvolger. Mitchell Boers schuift door van zijn raadszetel naar de eerste stoel in de fractie.

  1. Dit kun je komend weekeinde doen in Enschede: kunst,  hoogvliegers en met een handdoekje naar de naturistencamping

    Dit kun je komend weekeinde doen in Enschede: kunst, hoogvlie­gers en met een handdoekje naar de naturisten­cam­ping

    Twintig zieke of gehandicapte kinderen kiezen op zaterdag 10 juni op Twente Airport met het vliegtuig het luchtruim kiezen tijdens Wheels and Wings op en rond het vliegveldterrein. Even de zorgen van alledag vergeten, dat wat de organisatie van Wheels and Wings wil voor de kinderen. Naast de vluchten boven Twente kunnen kinderen op Twente Airport op de foto met een Ferrari of andere bezienswaardige sportwagen. Ook wordt met vijftig auto’s vanaf het vliegveld de rally Ronken en Vonken gereden. De tocht van 150 kilometer voert door delen van Twente en doet een groot aantal markante plekken aan in de regio. De finish en feestelijke afsluiting is later weer op het vliegveld.
    Enschede