Volledig scherm
ATC'65. Foto: Jeroen Jazet

Voetballer bezegelt liefde voor vijfde van ATC'65 met tatoeage

HENGELO - Je hebt amateurvoetbalteams die wel eens een ludieke actie uithalen, je hebt amateurvoetbalteams die elk weekend de bloemetjes buitenzetten én je hebt ATC'65 uit Hengelo. Bij dat team is niets te gek. 

Een eigen website, eigen Facebookpagina en zelfs eigen sjaals om mee te pronken; dat de spelers van 't vijfde van de Hengelose club trots zijn op hun ploeg hebben ze in de loop der jaren wel bewezen. Maar Olivier Brinkmann deed er afgelopen weekeinde nog een schepje bovenop. 

Verrassing 

ATC'65 5 - tegenwoordig het derde team van de club, maar begonnen als vijfde - vierde zaterdag het 10-jarig bestaan. Een mijlpaal die Brinkmann aangreep om aan te tonen dat zijn liefde voor het team onvoorwaardelijk is. Hij verraste zijn teamgenoten met een nieuwe 'aanwinst', een tatoeage van ATC'65 5 op zijn zij. 

Het levert hem op Facebook mooie woorden op van zijn ploeggenoten. "Dankzij Ollie kunnen we nu echt zeggen: ATC-5 forever." Ook andere teams waarderen de actie van Brinkmann, zo blijkt uit de reacties onder de 'post' op Facebook. Zo staat er: "Wijzelf hebben in 20 jaar heel veel gekke dingen meegemaakt. Maar een tattoo van Vosta 5 heeft ij ons nog niemand durven te zetten."

  1. Directeur Siemens Hengelo over sluiting: 'Dreun voor medewerkers en regio'

    ENSCHEDE/HENGELO - Directeur Huub Banus reageert vrijdag in de Grolsch Veste op de sluiting van Siemens in Hengelo. Hij noemt de sluiting een dreun voor de medewerkers, de stad Hengelo en de regio. Hij benadrukt dat Siemens niet over een nacht ijs is gegaan. "Er zijn goede analyses uitgevoerd en uiteindelijk heeft dat helaas tot deze keuze geleid." Banus benadrukt dat medewerkers op hem kunnen rekenen. "We gaan het proces in met de bonden en de ondernemingsraad en wij zullen onze verantwoordelijkheid nemen."

In samenwerking met indebuurt Hengelo