Volledig scherm
ATC'65. Foto: Jeroen Jazet

Voetballer bezegelt liefde voor vijfde van ATC'65 met tatoeage

HENGELO - Je hebt amateurvoetbalteams die wel eens een ludieke actie uithalen, je hebt amateurvoetbalteams die elk weekend de bloemetjes buitenzetten én je hebt ATC'65 uit Hengelo. Bij dat team is niets te gek. 

Een eigen website, eigen Facebookpagina en zelfs eigen sjaals om mee te pronken; dat de spelers van 't vijfde van de Hengelose club trots zijn op hun ploeg hebben ze in de loop der jaren wel bewezen. Maar Olivier Brinkmann deed er afgelopen weekeinde nog een schepje bovenop. 

Verrassing 

ATC'65 5 - tegenwoordig het derde team van de club, maar begonnen als vijfde - vierde zaterdag het 10-jarig bestaan. Een mijlpaal die Brinkmann aangreep om aan te tonen dat zijn liefde voor het team onvoorwaardelijk is. Hij verraste zijn teamgenoten met een nieuwe 'aanwinst', een tatoeage van ATC'65 5 op zijn zij. 

Het levert hem op Facebook mooie woorden op van zijn ploeggenoten. "Dankzij Ollie kunnen we nu echt zeggen: ATC-5 forever." Ook andere teams waarderen de actie van Brinkmann, zo blijkt uit de reacties onder de 'post' op Facebook. Zo staat er: "Wijzelf hebben in 20 jaar heel veel gekke dingen meegemaakt. Maar een tattoo van Vosta 5 heeft ij ons nog niemand durven te zetten."

In samenwerking met indebuurt Hengelo