Jordy Kessing en Shannon Buitenhuis voor hun gloednieuwe woning aan de Goudenregenstraat. Die kregen ze veel eerder dan verwacht. Met een beetje hulp van woonconsulent Sigrid Mulder (rechts) van woningcorporatie Welbions.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordy Kessing en Shannon Buitenhuis voor hun gloednieuwe woning aan de Goudenregenstraat. Die kregen ze veel eerder dan verwacht. Met een beetje hulp van woonconsulent Sigrid Mulder (rechts) van woningcorporatie Welbions. © Emiel Muijderman

Voorrangsregel Welbions biedt Jordy en Shannon een onverwachte kans op een leuke eengezinswoning in Hengelo

HENGELO - Ze hadden zich er al bij neergelegd dat ze nog jaren in hun appartementje moesten blijven wonen. Met alle hinder van een hernia én renovatie erbij. Dankzij de voorrangsregel van Welbions wonen Jordy en Shannon nu toch in een gloednieuwe eengezinswoning.

  1. Als Amalia ergens ‘opduikt’, is dit Twentse duo er (digitaal) bij: ‘Sommige informatie geef je niet prijs’
    PREMIUM

    Als Amalia ergens ‘opduikt’, is dit Twentse duo er (digitaal) bij: ‘Sommige informatie geef je niet prijs’

    HENGELO - Hoe vaak krijgen we inkijk in het leven van Amalia, de jonge vrouw die ooit onze koningin wordt? Juist, zelden. Het weelderige leven van de kroonprinses speelt zich vooral achter gesloten deuren af. Als Amalia wél opduikt, zijn Claudia Witteveen (36) en Ella Vermeulen (55) uit Hengelo er (digitaal) bij. Op hun nieuwe site AllThingsAmalia.nl volgen ze het bestaan van de prinses op de voet.

In samenwerking met indebuurt Hengelo