Volledig scherm
De auto raakte zwaar beschadigd. © Caspar Huurdeman

Auto meerdere keren over de kop in Laren: Drie inzittenden naar ziekenhuis

In Laren is gisteravond bij een eenzijdig ongeval een auto meerdere keren over de kop geslagen. De inzittenden, drie jongeren, zijn naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het ongeval gebeurde op de N525 / Rijksweg-West in Laren. De Fiat 500 waar de drie in zaten, raakte rond 22.00 uur van de weg bij het viaduct over de Hilversumseweg. De auto schampte de vangrail en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig kwam pas na ongeveer honderd meter tot stilstand.

Verschillende hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De drie jongeren zijn hierna naar het Tergooi ziekenhuis in Blaricum gebracht. Het is nog onbekend hoe zij eraan toe zijn. De auto raakte zwaar beschadigd. 

De bestuurder van de Fiat zou niet in het bezit zijn van een rijbewijs. Toen diens vader in het ziekenhuis arriveerde, werd hij aangehouden door de politie. Het is nog onbekend waarvoor.

De Verkeers Ongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft tot middernacht onderzoek naar het incident gedaan. Dat schrijft De Gooi- en Eemlander.

Volledig scherm
© Caspar Huurdeman
  1. Doek valt voor beruchte webshop Neckermann.com na forse kritieken en vele aangiftes

    Doek valt voor beruchte webshop Neckermann.com na forse kritieken en vele aangiftes

    Neckermann.com, een vanuit Naarden opererende webshop die al vele jaren voor een lage prijs producten aanbiedt, is officieel failliet verklaard. Dat blijkt uit het faillissementsregister van de rechtbank Amsterdam. De online webshop, niet te verwarren met de gelijknamige reisorganisatie, ligt al lange tijd onder vuur. In twee jaar tijd is er meer dan honderdtwintig keer aangifte gedaan van oplichting.