Volledig scherm
Brandweer, foto ter illustratie © ANP XTRA

Autobrand in Hilversum, politie vermoedt brandstichting

In de nacht van zaterdag op zondag is aan de Johan Huslaan in Hilversum een auto uitgebrand. Dat meldt de Gooi en Eemlander

Een getuige hoorde iets na vier uur ‘s nachts een autoalarm afgaan. Buiten zag hij een geparkeerde auto in brand staan. Tijdens de brand is de auto, door een nog onbekende oorzaak, gaan rollen. De auto is uit het parkeervak gerold, heeft een bocht gemaakt en kwam uiteindelijk tegen een lantaarnpaal tot stil stand. 

De brandweer heeft de auto geblust, de politie heeft het parkeerterrein afgezet voor onderzoek. Een stuk stof dat bij de auto werd gevonden is mogelijk gebruikt om de brand aan te steken. De politie onderzoekt dat. 

  1. Teruglezen: Tijdens actiedag lag groot deel van zorg in Nederland plat
    Ziekenhuisstaking

    Teruglezen: Tijdens actiedag lag groot deel van zorg in Nederland plat

    Zorgmedewerkers in naar schatting 83 ziekenhuizen, 32 poliklinieken en vier revalidatiecentra legden vandaag het werk neer. Hierdoor lag een groot deel van de zorg plat. Spoedeisende hulpafdelingen, hartbewaking en verloskundeafdelingen bleven wel gewoon open. Ook de oncologische zorg ging door. In de diverse ziekenhuizen waren protestbijeenkomsten en ludieke acties. Hoe verging het de verpleegkundigen vandaag? Lees alles terug in ons, inmiddels gesloten liveblog.