Het Raadhuis van Hilversum
Volledig scherm
Het Raadhuis van Hilversum © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Gemeente Hilversum ontziet bewoners financieel tijdens coronatijd

De gemeente Hilversum laat de woonlasten het komende jaar met een minimum stijgen. Op die manier wil de gemeente de inwoners zoveel mogelijk ontzien tijdens de coronacrisis. Dat meldt NH Gooi.

 1. OM eist half jaar cel tegen ‘Hakkelaar’ in stokoude belastingzaak

  OM eist half jaar cel tegen ‘Hakkelaar’ in stokoude belasting­zaak

  Het Openbaar Ministerie heeft in hoger beroep een half jaar cel geëist tegen Johan V., beter bekend als de Hakkelaar. Het gaat om een stokoude zaak, waarin de 66-jarige V. ervan wordt beschuldigd dat hij geen of onjuiste inlichtingen aan de Belastingdienst heeft verstrekt over verdiensten in de grootschalige hasjhandel, eind jaren tachtig van de vorige eeuw. De fiscus heeft hem daarvoor aanslagen opgelegd voor ruim 100 miljoen euro.
 2. Collega’s verbijsterd na ontslag Fidan en Renze: ‘Schandvlek voor NPO, we zouden moeten staken’
  update
  85

  Collega’s verbijs­terd na ontslag Fidan en Renze: ‘Schandvlek voor NPO, we zouden moeten staken’

  Kijkers en bekende collega’s hebben met grote verbijstering gereageerd op het nieuws dat Fidan Ekiz en Renze Klamer zijn weggestuurd bij De Vooravond. Het regent steunbetuigingen op sociale media, waarin BN’ers geen blad voor de mond nemen. ‘Wat een slangenkuil is het toch!’ schrijft EO-coryfee Bert van Leeuwen over Hilversum. Omroep BNNVara heeft de afgelopen uren leden zien vertrekken, maar stelt dat het niet gaat om grote aantallen.