Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP / ANP

Politie start inzamelingsactie vanuit Baarn voor Oekraïne

Politieagenten, de politievakbond ACP, de Nederlandse Politiebond (NPB) en veteranen zijn een humanitaire inzamelingsactie gestart voor hun collega’s in Oekraïne. Op de lijst staan onder meer helmen, reddingsdekens, noodrantsoen, kinderkleding en vitaminepillen. ,,Alles doet ertoe”, zo meldt Koen Simmers van politiebond NPB maandag.

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Grote paniek op school na versturen foto van jongen met wapen: ‘Het was echt zo eng’
  Play
  PREMIUM
  update/VIDEO

  Grote paniek op school na versturen foto van jongen met wapen: ‘Het was echt zo eng’

  Leerlingen van ’t Hooghe Landt aan de Parelhoenstraat in Amersfoort hebben vrijdagmiddag doodsangsten uitgestaan. Agenten met kogelwerende vesten, politiehonden en zelfs een speciale politie-eenheid doorzochten de school op zoek naar een verdachte met een vuurwapen. ‘Er werd over de intercom omgeroepen dat we in ons klaslokaal moesten blijven, met de deuren op slot’.