Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Straatnaamborden gestolen in Weesp, politie zoekt getuigen

Zaterdagochtend hebben twee mannen geprobeerd het straatnaambord van de Achteromdwarsstraat te stelen. Ook andere straatnaamborden zijn gestolen. Dat meldt de politie. 

De politie ontving tussen 04.45 en 05.00 een melding dat twee mannen druk bezig waren het straatnaambord  van de paal te halen. Het losse bord werd op twee fietsen gelegd en de mannen reden op een zwarte scooter weg. Toen de mannen even later terugkwamen om het bord op te halen was het verdwenen. Een oplettende bewoner had het bord binnen gelegd. Na een zoekpoging die niets opleverde reden de dieven weer weg. 

Die nacht werden er ook borden gestolen van de Kostverlorenstraat, de Middenstraat en van de Kromme Elleboogsteeg. Mogelijk werden deze borden door dezelfde mannen gestolen. 

De bestuurde van de scooter droeg een donkere jas en een donkergrijze broek. Ook droeg hij zwarte schoenen met een witte zool en een zwarte helm. De tweede verachte droeg een zwarte jas met een capouchon met een lichte binnenkant, een lichte broek en zwarte schoenen. Ook hij droeg een zwarte helm.

De politie is op zoek naar getuigen.