Volledig scherm
raad2014 RDHW Binnenmaas SGP Van der Wulp, Adriaan © Groeneweg Yorick

Adriaan van der Wulp lijsttrekker voor SGP Hoeksche Waard

Adriaan van der Wulp van de SGP in Binnenmaas is de lijsttrekker van zijn partij bij de verkiezingen voor de eerste Hoeksche Waardse gemeenteraad. Die worden op 21 november gehouden.   

Marco Vis (Oud-Beijerland), Arie van der Linden (Korendijk), en Gerjan Neele (Cromstrijen) staan op de plaatsen twee, drie en vier. Op plek vijf volgt Gerard den Boer, de huidige wethouder van Korendijk. De plaatsen zes tot en met tien worden ingevuld door een mix van bekende en nieuwe gezichten in de gemeentepolitiek: Karel van der Linden (6), Gert-Jan Janssens (7), Arjan van Steenselen (8), Hans Seip (9) en Nico van Stam (10). Johan Matze van de SGP in Korendijk keert niet terug. 

Van der Wulp is tevreden. ,,Sinds 2017 zijn we binnen de SGP in goed gezamenlijk overleg bij elkaar om de verkiezingen voor te bereiden. Dit heeft geresulteerd in een prachtige lijst. Het doet me veel deugd dat er een goede afspiegeling is van ervaring en kennis van de huidige gemeenten.''

De leefbaarheid en behoud van de eigenheid in iedere dorpskern zijn de speerpunten van de SGP. Verder wil de partij de Hoeksche Waard als gezinseiland op de kaart zitten. Ook wil de SGP 'meer menselijke maat in de zorg en omzien naar elkaar'.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier gratis in! 

  1. Beleid OSV Oud-Beijerland leidt tot exit trainer Richard Koutstaal
    PREMIUM

    Beleid OSV Oud-Beijerland leidt tot exit trainer Richard Koutstaal

    Voor Richard Koutstaal zit zijn periode bij OSV Oud-Beijerland er over een paar maanden op. De 51-jarige trainer uit Spijkenisse is bezig aan zijn tweede jaar op sportpark Olympia. In zijn eerste seizoen vierde hij met OSV het kampioenschap in de vierde klasse. Op dit moment nemen de Oud-Beijerlanders plek vier in de derde klasse D in van het zaterdagvoetbal. Daarmee is zijn ploeg nog steeds in de race om, conform de doelstelling, voor het tweede jaar op rij te promoveren.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard