Volledig scherm
Leo en Marjan Middelhoek van boekhandel Marjan Houtman in Puttershoek tekenen het contract voor overname van hun zaak. © Privéfoto

Boekhandel Marjan Houtman in Puttershoek overgenomen

Puttershoek behoudt haar boekhandel. Leo en Marjan Middelhoek hebben iemand gevonden die Boekhandel Marjan Houtman overneemt. De contracten zijn al getekend.

Na de verbouwing van de huidige winkel, die in twee delen gesplitst wordt, komt de boekhandel in afgeslankte vorm in handen van Arie en Petra Hagers uit Heinenoord. De zaak gaat Bij Arie Lees/Schrijf/Kadoshop heten.

Dat betekent ook dat Leo en Marjan zaterdag definitief afscheid nemen van hun klanten. De winkel is open en er zijn hapjes en drankjes. ,,Daar ben ik heel blij mee’’, reageert Marjan. ,,We hebben goed contact opgebouwd met de klanten en nu hebben we de kans om dag te zeggen.’’

Zij en Leo gaan met pensioen, maar tot deze week was nog niet duidelijk of de boekhandel overgenomen zou worden. Als dat niet het geval was, zou het echtpaar na de verbouwing tot februari nog zelf in de winkel gaan staan om leeg te verkopen. Daarna zou er een ander soort winkel in het pand komen.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen