Brandweer stock brand brandweerkazerne uitruk zwaailicht tankautospuit brandweerman buitengebied twente 112 - Stock - Gebruik vrij DPG Media

Foto Carlo ter Ellen DPG Media CTE20210720
Volledig scherm
Brandweer stock brand brandweerkazerne uitruk zwaailicht tankautospuit brandweerman buitengebied twente 112 - Stock - Gebruik vrij DPG Media Foto Carlo ter Ellen DPG Media CTE20210720 © Carlo ter Ellen DPG Media

Brand in fietsenwinkel in Strijen: onderzoeksteam gealarmeerd vanwege accu's elektrische fietsen

In een filiaal van fietsenwinkel Bike Totaal in de Kerkstraat in Strijen, is maandagavond brand ontstaan. Het pand staat vol rook, zo meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  17

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard