Camping ‘t Volgerland in het buitengebied van Numansdorp verwacht veel mensen te verwelkomen. ,,Er reserveerden mensen die anders naar het buitenland zouden gaan."
Volledig scherm
Camping ‘t Volgerland in het buitengebied van Numansdorp verwacht veel mensen te verwelkomen. ,,Er reserveerden mensen die anders naar het buitenland zouden gaan." © Archieffoto VICTOR VAN BREUKELEN

Campings Hoeksche Waard maken zich op voor de zomer: ‘Het wordt drukker dan vorige jaren’

Langzaam maar zeker weten mensen de campings in de Hoeksche Waard te vinden. Vooral na 1 juli, als op de campings de sanitaire voorzieningen weer open mogen, staan er bij een aantal al veel reserveringen gepland. ,,We willen de schade van de afgelopen maanden inhalen.”

 1. Lach terug bij Zwaluwen en Binnenmaas, XerxesDZB krijgt tik: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Lach terug bij Zwaluwen en Binnenmaas, XerxesDZB krijgt tik: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Het blijft ongemeen spannend in de Rotterdams getinte vierde divisie, zeker nu Zwaluwen gaat winnen. De Vlaardingers verrasten tegen ARC. XerxesDZB is juist weer wat verder van de vierde divisie. FC Binnenmaas won onder de nieuwe interim-trainer eindelijk weer eens, met een voorname rol van zijn zoon. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Puttershoek, Mijnsheerenland, Maasdam, Goidschalxoord, Klaaswaal, Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Strijen, Mookhoek, 's-Gravendeel, Heinenoord, Blaaksedijk, Zuid-Beijerland, Westmaas, Numansdorp