Het voormalig pand van Kruithof Optiek aan de Voorstraat 10 in Numansdorp.
Volledig scherm
Het voormalig pand van Kruithof Optiek aan de Voorstraat 10 in Numansdorp. © IndeBuurt Hoeksche Waard

Deze zaak komt in het voormalige pand van de opticien in Numansdorp

IndebuurtHet hangt al een maand als een groot vraagteken boven Numansdorp: wat komt er toch naast VMK? Sinds het makelaars- en taxatiekantoor eind december op Facebook aankondigde dat het dorp een primeur te wachten staat, is het 'Grote Gissen' begonnen. Wordt het een pannenkoekenhuis? Een koffiecorner? Een winkel voor herenmode?

Aan de Voorstraat 10 in Numansdorp, tussen juwelier Rookmaker en VMK in, opent binnenkort een Thaise massagesalon. De nieuwe huurders van het voormalige pand van Kruithof Optiek, dat verderop naar nummer 51 is verhuisd, krijgen per 1 februari de sleutel. Vanaf dan wordt begonnen met de verbouwingen van het leegstaande gebouw, dat getransformeerd wordt van optiek naar moderne massagesalon volgens Thaise stijl.

Massage

De traditionele Thaise massage gaat al duizenden jaren terug en is veel meer dan een massage alleen. Lichaam en geest voelen zich erdoor bevrijd. In vergelijking met andere massages wordt de Thaise massage gezien als vrij hard en stevig. Uiteraard zijn er ook mildere vormen. Die zijn qua techniek, effect en doel afgeleid van de traditionele Thiase massage.

Makelaar Barend van Marwijk Kooy van VMK krijgt al weken van allerlei kanten de vraag wat er toch in het witte pand naast zijn zaak staat te gebeuren. Nu hij eindelijk open kaart kan spelen, laat hij weten in zijn nopjes te zijn met de nieuwe buren. ,,Een Thaise massagesalon is iets dat helemaal nieuw is in het dorp. Het is heel leuk dat we weer eens iets erbij krijgen dat echt iets anders is dan alle andere winkels die we al hebben."

Quote

Het is leuk dat we weer iets erbij krijgen dat echt iets anders is dan alle andere winkels die we al hebben

Barend van Marwijk Kooy

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen