Dick Veth, die nog geen editie van de Biwanto miste, tijdens zijn 65ste deelname aan de wandeltocht. Hier liep hij samen met echtgenote Janny en zijn zes kleinkinderen op de Munnikendijk in Westmaas.
Volledig scherm
PREMIUM
Dick Veth, die nog geen editie van de Biwanto miste, tijdens zijn 65ste deelname aan de wandeltocht. Hier liep hij samen met echtgenote Janny en zijn zes kleinkinderen op de Munnikendijk in Westmaas. © Victor van Breukelen

Dick Veth miste nog geen Biwanto en zet(te) die traditie ook dit jaar voort met 65ste deelname

Door de coronapandemie is de 65ste editie van de Biwanto, de Binnenmaas Wandeltocht, anders dan anders. Eén ding is echter niet veranderd: Dick Veth (75), die nog geen enkele keer verstek liet gaan, is ook dit jaar van de partij. Sinds zaterdag is hij de trotse en enige bezitter van het nummer 65, dat hij van voorzitter Jaap Reijnierse van het organisatiecomité ontving.

  1. Geen daverend einde van zomervakantie in 's-Gravendeel: Feestweek opnieuw afgelast
    PREMIUM

    Geen daverend einde van zomervakan­tie in 's-Gravendeel: Feestweek opnieuw afgelast

    Geen drukbezochte optredens in de dampende feesttent op het Havenplein, geen topprestaties van zich in het zweet sportende hardlopers en wielrenners, niet struinen langs de vele kramen tijdens de jaarmarkt rond de Kreekkant, geen massaal dorpsontbijt en niet genieten van een klassiek concert op De Heul. Voor het tweede achtereenvolgende jaar gaat de ’s-Gravendeelse Feestweek niet door, tot grote teleurstelling van het organisatiecomité en de inwoners van het Kildorp.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard