Volledig scherm
De Dirk van den Broek in Oud-Beijerland. © Google Streetview

Dirk van den Broek Oud-Beijerland open tot middernacht

Supermarkt Dirk van den Broek aan het Vierwiekenplein in Oud-Beijerland mag op vrijdag 21 december tot middernacht geopend blijven. Dat heeft de gemeente Oud-Beijerland besloten na een verzoek van de supermarkt in het centrum. De winkel is die avond eenmalig tussen 22.00 en 00.00 uur te bezoeken.

De opening tot middernacht is nodig vanwege het kerstweekeinde dat daarop volgt. Daardoor krijgen werkende mensen ruim de gelegenheid om hun boodschappen voor de feestdagen rond Kerstmis in te slaan. Het is niet bekend of Dirk van den Broek in Oud-Beijerland de enige supermarkt in de Hoeksche Waard is die een extra lange avond open is.

Koopzondag

Oud-Beijerland geeft ondernemers in het dorp - ook niet-supermarkten - op zondag 23 december ook de mogelijkheid om de winkeldeuren te openen. Dit is de laatste koopzondag van het jaar. Vorig jaar deden alleen Dirk van den Broek en Agrimarkt mee.

Het is niet bekend hoe Binnenmaas, Korendijk, Strijen en Cromstrijen dit jaar omgaan met de koopzondag voor kerst.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief. 

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen