Jeroen van der Sluis (links), eigenaar van restaurant 't Land van Wale.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen van der Sluis (links), eigenaar van restaurant 't Land van Wale. © Arie Kievit

Dit hartverwarmende initiatief van Jeroen van der Sluis (28) is speciaal voor alle zorgmedewerkers

Nu zijn restaurant noodgedwongen is gesloten, bedacht Jeroen van der Sluis (28) – eigenaar van restaurant ’t Land van Wale in Heinenoord – een hartverwarmend initiatief. Hij verzorgt een lunch voor medewerkers in de zorg, geheel belangeloos.

Een kom soep, drie belegde sandwiches en een hamburger: het water loopt je in de mond bij de Chef Lunch van ’t Land van Wale uit Heinenoord. Nu die lunch niet meer in het restaurant geserveerd kan worden, doet eigenaar Jeroen van der Sluis dat in het ziekenhuis. Iedere dinsdag schenkt hij een maaltijd aan een willekeurige zorgafdeling in de regio.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen