Volledig scherm
Paul Elstak XXL Bday bash laatste keer in Alcazar. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Dj Paul Elstak viert zijn verjaardag voor de allerlaatste keer in Alcazar

Het is een verjaardag om niet te vergeten voor dj Paul Elstak. De bekende happy hardcore-dj, bekend van hits als Rainbow in the sky en Turbo, viert vanavond zijn geboortedag met honderden fans in de Putterhoekse discotheek Alcazar. Nu al staat vast dat het de laatste keer is dat de disco het decor was voor zijn verjaardag: de uitgaansgelegenheid moet nog dit jaar wijken voor woningbouw.

De discotheek was jarenlang het decor van het verjaardagsfeestje van Elstak, die op 14 januari 54 jaar werd. Hij heeft een bijzondere band met Alcazar, en niet alleen omdat hij tegenwoordig met zijn gezin in het nabijgelegen Mijnsheerenland woont.  ,,In de jaren 90 was ik hier al met hardcorefeesten en optredens. Voor mijn hardcore-act, heb ik hier zelfs nog met mijn vorige project Holy Noise gestaan,‘’ zei de dj eerder tegenover het AD.

Waar hij zijn volgende verjaardag gaat vieren? Elstak heeft nog geen idee. Maar dat is van later zorg. Eerst dat feestje in Alcazar maar eens tot een goed einde brengen. Het is de bedoeling dat het feest, waarvoor de kaarten in een mum van tijd uitverkocht waren, nog tot 4 uur vannacht doorgaat.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen