Sfeerimpressie plannen Fort Buitensluis: de nieuwe hoofdroute van het fort komt uit bij het nieuwe terras aan de achterzijde.
Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerimpressie plannen Fort Buitensluis: de nieuwe hoofdroute van het fort komt uit bij het nieuwe terras aan de achterzijde. © RoosRos architecten

Doorbraak in Fort Buitensluis biedt looproute door meters dikke historie richting Hollands Diep

Het duurt nog even, maar als de plannen met Fort Buitensluis daadwerkelijk gerealiseerd worden, dan vindt aan het Hollands Diep een bijzondere doorbraak plaats. Letterlijk. Een meters dikke grondwal en stenen buitenwand worden opengebroken. Vanaf de waterkant zal dan, voor het eerst in ruim een eeuw, daglicht binnenkomen.

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

 1. Sjoerd Mossou over de Super League: 'Als Ajax meedoet, kunnen ze Feyenoord kopen'
  Play

  Sjoerd Mossou over de Super League: 'Als Ajax meedoet, kunnen ze Feyenoord kopen'

 2. Tienduizenden aanmeldingen voor proefvakantie Gran Canaria
  Play

  Tienduizen­den aanmeldin­gen voor proefvakan­tie Gran Canaria