Volledig scherm
Bij een ongeluk met een tractor en een auto zijn twee mensen om het leven gekomen. © AD

Dramatisch ongeval met tractor kost twee mannen het leven

UpdateBij een dramatisch ongeval op de Hoekseweg in Strijen zijn aan het einde van de middag twee Numansdorpers van 63 en 40 jaar om het leven gekomen. Hun auto botste frontaal op een tractor met aanhanger, die vermoedelijk vanwege een klapband op de verkeerde weghelft was geraakt. 

Zowel de auto als de tractor, die een sproei-installatie op de aanhanger had, belandde in de sloot. De bestuurder van de tractor kon uit de sloot klimmen en zichzelf in veiligheid brengen. De politie nam hem mee voor verhoor.

Voor de inzittenden van de verwoeste Fiat Stilo kwam alle hulp te laat. De twee mannen zaten bekneld. Hulp van een toevallig passerende kraanwagen mocht ook niet meer baten. Zij overleden ter plekke. De ravage was enorm. Het complete motorblok van de personenauto lag eruit, overal bevonden zich onderdelen en brokstukken van de auto.

Derde keer

Het is al de derde keer dit jaar dat in Strijen een dodelijk ongeval gebeurt. In januari belandde een man met zijn auto in de sloot, ook op de Hoekseweg. De 59-jarige Strijenaar overleed later in het ziekenhuis. En enkele weken geleden werd het dorp opgeschrikt door een botsing tussen een auto en een scooter. De 16-jarige bestuurder van de scooter bezweek aan zijn verwondingen.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen