Volledig scherm
Gelukkig had de politie deze schroevendraaier in de auto liggen om 'in te breken' in het nieuwbouwhuis. © Politie Hoeksche Waard

Familie bezoekt voor het eerst nieuwbouwhuis in Oud-Beijerland en sluit zichzelf per ongeluk op

Het eerste bezoek van een familie aan hun nieuwbouwhuis in Oud-Beijerland, zullen zij zich nog lang herinneren. De politie moest er aan te pas komen om hen uit hun toekomstige woning te bevrijden.

Hoewel de woning nog niet klaar is om opgeleverd te worden, besloten de toekomstig bewoners met de hele familie vast een kijkje te gaan nemen. Maar dat liep anders af dan ze hadden verwacht. Terwijl de familie binnen de ruimtes bekeek, viel de deur in het slot. Zonder deurklink, waardoor er geen enkele mogelijkheid was om de deur van binnenuit te openen.

Maar de opsluiting op zichzelf was niet het ergste dat de familie overkwam. Volgens de politie was een kind nog niet het huis binnengelopen toen de deur in het slot viel. ,,Hij was alleen op een gevaarlijke bouwplaats’’, aldus de politie.

Al snel werd de politie gebeld. ,,Gelukkig is er dan een agent met een koffer vol inbreekspullen achterin waardoor je zo weer buiten bent’’, meldt de politie Hoeksche Waard op Facebook.

Omdat er buiten de tijdelijke opsluiting niets ernstigs aan de hand was, besloot de politie er op Facebook een leuke draai aan te geven ,,Het is onbetaalbaar: een verhaal dat je elke keer met pasen opnieuw kunt vertellen.’’

Elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen