Volledig scherm
Met een feestavond neemt in Numansdorp neemt Cromstrijen afscheid als zelfstandige gemeente. © RV

Feestavond als slotakkoord Cromstrijen

Met workshops voor kinderen op meerdere plekken en foodtrucks in Klaaswaal en een feestavond in Numansdorp neemt Cromstrijen op zaterdag 29 december afscheid als zelfstandige gemeente. 

Muzikanten van Prinses Juliana, Na Lang Streven en Wilhelmina geven 's avonds vanaf 19.30 uur een gezamenlijk concert in Sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Feestband TooHotToHandle en een dj sluiten de feestavond tegen middernacht af. 

Als warming-up is er op donderdag 27 december een muzikale middag in De Buitensluis (van 14.00 tot 16.30 uur). De toegang is gratis.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. Beleid OSV Oud-Beijerland leidt tot exit trainer Richard Koutstaal
    PREMIUM

    Beleid OSV Oud-Beijerland leidt tot exit trainer Richard Koutstaal

    Voor Richard Koutstaal zit zijn periode bij OSV Oud-Beijerland er over een paar maanden op. De 51-jarige trainer uit Spijkenisse is bezig aan zijn tweede jaar op sportpark Olympia. In zijn eerste seizoen vierde hij met OSV het kampioenschap in de vierde klasse. Op dit moment nemen de Oud-Beijerlanders plek vier in de derde klasse D in van het zaterdagvoetbal. Daarmee is zijn ploeg nog steeds in de race om, conform de doelstelling, voor het tweede jaar op rij te promoveren.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard