Volledig scherm
© Rein Geleijnse Fotografie © Rein Geleijnse Fotografie

Gemeente peilt mening ondernemers

De gemeente Hoeksche Waard peilt de meningen van ondernemers en agrariërs. Doel is om te komen tot een goed ondernemersklimaat.

Ruim achtduizend ondernemers in de Hoeksche Waard ontvangen deze week het verzoek van de gemeente om een vragenlijst in te vullen. De gemeente wil antwoord hebben op vragen als 'wat zijn de ervaringen van ondernemers met de organisatie' en 'wat zijn de wensen voor het gemeentelijk agrarisch loket'. Maar ook wil de gemeente weten hoe het zit met haar bereikbaarheid. Dit zijn enkele vragen uit de Ondernemerspeiling 2020.

Respons

Wethouder Paul Boogaard (CDA) hoopt op een flinke respons van de ondernemers en agrariërs in zijn gemeente. Hij hoopt dat zij zich in de Hoeksche Waard thuis voelen. Het contact tussen de gemeente en de ondernemers vindt Boogaard erg belangrijk. Daarom moet de gemeente beschikken over een goed loket.

De invullen van de vragenlijst duurt hooguit een kwartier en dit kan tot 28 februari. Invullen gebeurt op basis van anonimiteit. De peiling wordt uitgevoerd in opdracht van het onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Het Pon.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen