Een Apache moest dinsdag in het Oudeland van Strijen een voorzorgslanding maken, omdat de cockpit volliep met rook tijdens een oefening.
Volledig scherm
Een Apache moest dinsdag in het Oudeland van Strijen een voorzorgslanding maken, omdat de cockpit volliep met rook tijdens een oefening. © Jeffrey Groeneweg

Gevechtshelikopter van Koninklijke Luchtmacht uit Strijen vertrokken

UpdateDe Apache gevechtshelikopter die dinsdagochtend een voorzorgslanding heeft gemaakt op de Groeneweg in Strijen is weer terug op vliegbasis Gilze-Rijen. De helikopter van de Koninklijke Luchtmacht moest noodgedwongen landen nadat er rookontwikkeling in de cabine was ontstaan.

  1. Promo-campagne moet lokale jongeren over de streep trekken om carrière te maken in de Hoeksche Waard

    Pro­mo-campagne moet lokale jongeren over de streep trekken om carrière te maken in de Hoeksche Waard

    Al gezien? Op onder meer abri’s en driehoeksborden verspreid over de Hoeksche Waard schitteren de portretten van verschillende jonge locals die hun loopbaan op het eiland zijn gestart. Ze zijn onderdeel van een gemeentelijke promotiecampagne, die deze week van start is gegaan, om jongeren bewust te maken van de kansen en mogelijkheden om bij lokale bedrijven en organisaties carrière te maken. ‘Want de Hoeksche Waard... daar werk je graag’, aldus de slogan.