Een huis kopen of toch nog maar even wachten: potentiële huizenkopers in de gemeente Hoeksche Waard weten niet meer waar ze aan toe zijn.
Volledig scherm
Een huis kopen of toch nog maar even wachten: potentiële huizenkopers in de gemeente Hoeksche Waard weten niet meer waar ze aan toe zijn. © Photo by HiveBoxx on Unsplash

Het blijft schommelen op de huizenmarkt in de Hoeksche Waard: woningprijs jojoot op en neer

Potentiële huizenkopers in de gemeente Hoeksche Waard weten niet meer waar ze aan toe zijn. Leek het er in de winter nog op dat de prijzen afvlakten; in het voorjaar was er alweer sprake van herstel. Dat is inmiddels ook achterhaald.

  1. Lokale jagers ontstemd over verbod konijnenjacht: ‘Ook wij willen een mooie, diverse natuur’
    PREMIUM

    Lokale jagers ontstemd over verbod konijnen­jacht: ‘Ook wij willen een mooie, diverse natuur’

    Jagers voelen zich wederom ‘gepiepeld’ door een besluit van de minister om, tenminste dit jaar, de konijnen- en hazenjacht te verbieden. De Jagersvereniging is zeer ontstemd over dit besluit en gaat een bodemprocedure en kort geding voeren tegen de Nederlandse Staat. Ook lokale boeren gaan ‘uit hun dak'. ,,In de Hoeksche Waard is de hazenstand nu al veel te hoog. Zonder regulering neemt de schade aan granen, suikerbieten, wortelen en peulvruchten alleen maar toe.”