Klussen in huis. Kopers die dat moeten voor hun nieuwe woningen, overbieden momenteel niet meer in de Hoeksche Waard. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Klussen in huis. Kopers die dat moeten voor hun nieuwe woningen, overbieden momenteel niet meer in de Hoeksche Waard. Foto ter illustratie. © Foto Ruud Voest

Huizenprijzen in de Hoeksche Waard stijgen niet meer: ‘Alleen nog overbiedingen op woningen die ‘af’ zijn’

Je huizenjacht gestaakt omdat de prijzen maar blijven stijgen? Er gloort hoop, want het einde van de gekte op de woningmarkt lijkt in zicht. De huizenprijzen in de Hoeksche Waard zijn in de laatste maand van 2021 voor het eerst sinds tijden amper gestegen.

 1. Slagveld bij Dordtse clubs, feest in Heerjansdam, Sleeuwijk en ‘Ammers’; dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Slagveld bij Dordtse clubs, feest in Heerjans­dam, Sleeuwijk en ‘Ammers’; dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  Heerjansdam, Sleeuwijk en Groot-Ammers konden een titelfeest vieren. Feest was het niet in Dordrecht, waar Wieldrecht, RCD en FC Dordrecht amateurs degradeerden, terwijl Dubbeldam (zo) en Oranje Wit de nacompetitie in moeten. Met dit complete overzicht weet u alles over het amateurvoetbal van het pinksterweekeinde.
  Puttershoek, Maasdam, 's-Gravendeel, Strijen
 2. Gaab (65) en Gerda (60) dreigen na bijna veertig jaar huis kwijt te raken: 'Ze zullen wel met een zak geld komen’
  PREMIUM

  Gaab (65) en Gerda (60) dreigen na bijna veertig jaar huis kwijt te raken: 'Ze zullen wel met een zak geld komen’

  Hoop je op de plek van je dromen samen oud te worden nu de kinderen zijn uitgevlogen, dreigt je huisje aan de rand van een slaapdorpje zijn idyllische uitzicht te verliezen. En misschien zelfs wel te worden opgeslokt, door een plan voor natuurpolder en (recreatie)woningen. Gaab (65) en Gerda (60) leven tussen angst en vrees, sinds de projectontwikkelaar heeft gezegd ‘dat ze wat anders moeten zoeken’.