Volledig scherm
Jon Hermans-Vloedbeld spreekt gemeenteraad van Oud-Beijerland toe. © © Rein Geleijnse Fotografie

Jon Hermans-Vloedbeld burgemeester van Noordwijk

Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld van Oud-Beijerland gaat per 1 januari aan de slag in Noordwijk. Ook daar wordt ze waarnemend burgemeester, meldt de gemeente Noordwijk. 

Hermans-Vloedbeld was sinds de zomer van 2016 waarnemend burgemeester in Oud-Beijerland. De vroegere burgemeester van onder meer Almelo nam het stokje over van Klaas Tigelaar, die jarenlang burgemeester was maar koos voor een toekomst in Leidschendam-Voorburg.

Per 1 januari moet ook de nieuwe fusiegemeente een nieuwe (waarnemend) burgemeester hebben. Voor Hermans-Vloedbeld is die rol dus in elk geval niet weggelegd. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. Beleid OSV Oud-Beijerland leidt tot exit trainer Richard Koutstaal
    PREMIUM

    Beleid OSV Oud-Beijerland leidt tot exit trainer Richard Koutstaal

    Voor Richard Koutstaal zit zijn periode bij OSV Oud-Beijerland er over een paar maanden op. De 51-jarige trainer uit Spijkenisse is bezig aan zijn tweede jaar op sportpark Olympia. In zijn eerste seizoen vierde hij met OSV het kampioenschap in de vierde klasse. Op dit moment nemen de Oud-Beijerlanders plek vier in de derde klasse D in van het zaterdagvoetbal. Daarmee is zijn ploeg nog steeds in de race om, conform de doelstelling, voor het tweede jaar op rij te promoveren.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard