De in beslaggenomen drankflessen.
Volledig scherm
De in beslaggenomen drankflessen. © Politie Hoeksche Waard

Jongeren zorgen voor overlast in Nieuw-Beijerland: 'Volgens Rutte mag weer veel, maar dít mag niet’

Chillende jongeren veroorzaakten dit weekend overlast in de boomgaard in Nieuw-Beijerland. De politie kwam erop af en nam in ieder geval een paar flessen sterke drank mee. ‘Volgens de minister-president mag er weer heel veel, maar dít mag niet’, zegt de politie gekscherend op sociale media.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Makers van ‘ontmaskerfilmpje’ veroordeeld: ‘Ik wilde alleen maar kinderen beschermen’
  PREMIUM

  Makers van ‘ontmasker­film­pje’ veroor­deeld: ‘Ik wilde alleen maar kinderen beschermen’

  Twee Oud-Beijerlanders verspreidden een filmpje, waarin ze een dorpsgenoot beschuldigden van het aanranden van een meisje. Vervolgens trokken grote groepen mensen naar het huis van deze man. De makers kregen vrijdag een werkstraf. ,,Mijn doel van het filmpje was delen, delen, delen. Ik wilde ouders waarschuwen: breng je kind niet naar deze man. Ik had alleen maar goede intenties, ik wilde kinderen beschermen.’’

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard