Volledig scherm
© Politie stock

Man rijdt door na aanrijding met wielrenner in Zuid-Beijerland

Een automobilist is donderdagavond in Zuid-Beijerland doorgereden na een aanrijding met een wielrenner. Die bleef gewond achter. 

Het ongeluk gebeurde op de op de Tuinweg-Dorpsstraat. De witte VW Caddy en de wielrenner klapten daar op elkaar. De bestuurder van de Caddy, waarvan het kenteken begint met VJ, reed vervolgens door zonder zijn of haar identiteit kenbaar te maken. 

De politie roept de bestuurder op om zich alsnog te melden. Wie de plek des onheils na een ongeval zomaar verlaat, maakt zich schuldig aan een misdrijf. De politie is ook op zoek naar getuigen. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier gratis in!

  1. Droom Linda van Schaik (18) komt uit: Basketballen in Amerika
    PREMIUM

    Droom Linda van Schaik (18) komt uit: Basketbal­len in Amerika

    Basketbalster Linda van Schaik (18) kan haar geluk momenteel niet op. De Oud-Beijerlandse guard veroverde met de Orange Angels de beker en de landstitel in de U20-eredivisie, bereikte met eredivisieclub Dozy/Den Helder de play-offs en ziet nu ook haar grote droom uitkomen: collegebasketbal spelen in Amerika. De jeugdinternational gaat vanaf augustus vier jaar in de Sun Belt Conference spelen voor de Warhawks van de University of Louisiana Monroe.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard