Volledig scherm
© ANP

Minder brievenbussen in Hoeksche Waard

Het postbedrijf PostNL grijpt in aan de oostkant van de Hoeksche Waard. Het aantal brievenbussen in de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen en Strijen wordt stevig teruggedraaid. De reden: er wordt steeds minder post via het bedrijf verstuurd en dus is een flink aantal bussen overbodig.

In totaal worden vijftien brievenbussen verwijderd of verplaatst naar locaties waar mensen wel regelmatig komen zoals winkelcentra, supermarkten of bij de entree van een woonwijk. PostNL wil de ingreep in augustus uitvoeren. Als de vijftien brievenbussen van de straat zijn, blijven er nog 48 over in de drie gemeenten. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier gratis in!

  1. Beleid OSV Oud-Beijerland leidt tot exit trainer Richard Koutstaal
    PREMIUM

    Beleid OSV Oud-Beijerland leidt tot exit trainer Richard Koutstaal

    Voor Richard Koutstaal zit zijn periode bij OSV Oud-Beijerland er over een paar maanden op. De 51-jarige trainer uit Spijkenisse is bezig aan zijn tweede jaar op sportpark Olympia. In zijn eerste seizoen vierde hij met OSV het kampioenschap in de vierde klasse. Op dit moment nemen de Oud-Beijerlanders plek vier in de derde klasse D in van het zaterdagvoetbal. Daarmee is zijn ploeg nog steeds in de race om, conform de doelstelling, voor het tweede jaar op rij te promoveren.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard