Volledig scherm
Het werk is in volle gang in Oud-Beijerland. © AD

Mogelijk verkeershinder door herstel van twee kademuren Oud-Beijerland

De kademuren aan de Oost- en West-Voorstraat in Oud-Beijerland worden hersteld. De aannemer is druk bezig om ankers aan te brengen om de voor- en achtermuren van de kades aan beide kanten van De Vliet steviger te maken.

Een groot deel van de werkzaamheden worden vanaf een drijvende bouwplaats op het water uitgevoerd. Vanaf de kant worden achter de kade buizen in de grond geplaatst om de kabels en leidingen in te 'verstoppen'. De gemeente Hoeksche Waard verwacht dat de werkzaamheden aan de twee kademuren in het centrum van Oud-Beijerland voor de bouwvakantie klaar zijn.

Verkeershinder

Tot die tijd moeten bezoekers van het dorp rekening houden met verkeershinder op de beide Voorstraten. Omdat er zo nu en dan op straat gewerkt wordt, kunnen niet alle parkeerplaatsen langs het water worden gebruikt. Wel is rekening gehouden met de bevoorrading van winkels en woningen. Dat blijft altijd mogelijk.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (14%)
  • Nee (86%)
527 stemmen