Volledig scherm
Paul Elstak zal in september de 90s weer tot leven brengen. © ANP

Muziekfeest Dutchglow verandert in 'Reloading the Nineties'

Het Nederlandstalige muziekfeest Dutchglow, dat de afgelopen vijf jaar op vrijdagavond voorafging aan dancefestival Sunglow op Recreatieoord Binnenmaas, maakt dit jaar plaats voor een nieuw evenement: Reloading the Nineties.

Op vrijdag 13 september komt de dansmuziek uit de jaren 90 weer helemaal tot leven, als aan de boorden van de Binnenmaas de topacts uit die muziekperiode het podium zullen bestijgen. DJ Paul Elstak, 2 Brothers on the 4th Floor, T-Spoon, Captain Jack en Party Animals brengen de dansmuziek uit de nineties dan weer ten gehore.

Op de avond voor Sunglow kan er al stevig gedanst en meegezongen worden met 90's-klassiekers als Rainbow in the Sky and Love U More (Paul Elstak), Dreams en Come take my hand (2 Brothers on the 4th Floor), Sex on the Beach (T-Spoon), Have you ever been mellow (Party Animals) en Captain Jack en Soldier Soldier (Captain Jack).

Leukste tijd

De organisatoren van Reloading the Nineties spelen met de switch van Dutchglow naar het nieuwe evenement in op de groeiende populariteit van feesten met dansmuziek uit de jaren 90. ,,Dat merkten we ook al aan de bezoekers tijdens Dutchglow. Met dit nieuwe evenement brengen we die bezoekers terug naar de leukste tijd van hun leven'', zo verkondigen de organisatoren.

De voorverkoop begint aanstaande zaterdag 30 maart.

Elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen