Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © DIJKSTRA, ROEL

Nog geen run op 65+ abonnementen in de regio

Er is nog geen run op het Dal Vrij 65+-jaarabonnement, dat vervoersbedrijf Connnexxion onlangs opnieuw heeft geïntroduceerd voor Hoeksche Waardse senioren.

In de eerste week na de herintroductie werd het abonnement, dat ook gebruikt kan worden om te reizen in Zeeland, elf keer aangeschaft.

Volgens Ariska Bouterse, woordvoerder van Connexxion, is dat een bevredigende start: ,,Vergeet niet dat we nog nauwelijks promotie voor het product hebben gedaan. In maart starten we een campagne om het Dal Vrij 65+-jaarabonnement uitgebreid onder de aandacht te brengen.''

Quote

In maart starten we een campagne om het Dal Vrij 65+-jaarabonne­ment uitgebreid onder de aandacht te brengen

Ariska Bouterse
  1. Lokaal verhalenprogramma voor ouderen uit de Hoeksche Waard

    Lokaal verhalen­pro­gram­ma voor ouderen uit de Hoeksche Waard

    'Acteurs en actrices gezocht in de Hoeksche Waard'. Met die enigszins mysterieuze oproep gaf Wim Wisse vorige week de aanzet tot een mooi initiatief in coronacrisistijd. Nee, de oproep was een wervingscampagne voor deelnemers aan een nieuwe grote toneel- of musicalproductie op het eiland. Wisse en zijn compagnon Ton van der Sluis, die samen al Roparun TV maakten, zochten en zoeken in ieder dorp in de Hoeksche Waard een verhalenverteller. Vertellers, die mooie anekdotes, grappige verhalen, speciale gebeurtenissen of wetenswaardigheden over bijzondere gebouwen kunnen oplepelen.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen