Van links naar rechts: Paul Boogaard (wethouder Economie), Yvonne Ouwens (regiodirecteur Wellant College) en Marco Struik (Ondernemersvereniging Hoeksche Waard)
Volledig scherm
Van links naar rechts: Paul Boogaard (wethouder Economie), Yvonne Ouwens (regiodirecteur Wellant College) en Marco Struik (Ondernemersvereniging Hoeksche Waard) © Gemeente Hoeksche Waard

Op dit nieuwe platform kun je terecht voor stages, opleidingen en vacatures in de Hoeksche Waard

De website werkenenlerenindehoekschewaard.nl gaat vandaag de lucht in. Het digitale platform is als gezamenlijk initiatief van ondernemers en onderwijsinstellingen omarmd door de gemeente. Met deze website is er een centrale plek voor beroepsoriëntatie, stages, opleidingen en vacatures in de Hoeksche Waard. 

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

 1. Samenvatting | Feyenoord - AZ
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  AZ neemt vierde plaats over van Feyenoord dankzij twee goals Boadu

  19:24
 2. Vrouw omver geblazen door waterkanon bij demonstratie
  Play

  Vrouw omver geblazen door waterkanon bij demonstra­tie