Pascal Boer (37) bedankt Ton de Geus (56), degene die Pascal op de Schuringsedijk vond, met een bloemetje. ,,Ik weet niet hoe ik het zonder hem had overleefd, echt niet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Pascal Boer (37) bedankt Ton de Geus (56), degene die Pascal op de Schuringsedijk vond, met een bloemetje. ,,Ik weet niet hoe ik het zonder hem had overleefd, echt niet.” © Arie Kievit

Pascal klapte met zijn scooter op een hert en lag urenlang zwaargewond op de grond: ‘Echt bizar’

Pascal Boer (37) klapte met zijn scooter op volle snelheid op een overstekend hert en lag de hele nacht ernstig gewond op straat. Zijn hulpgeroep werd urenlang door niemand gehoord. Via sociale media spoorde hij de man op die uiteindelijk de hulpdiensten belde. ,,Het is echt bizar, lijkt wel een film.”

5 reacties

 • Mees Boer

  2 jaar geleden
  Dat is sterk. Een naamgenoot overkwam dit.Ik kwam er wat beter af. Vorig jaar klapte ik op de Maasdamse weg,tussen Maasdam en 's-Gravendeel, overdag om half twee, op een plotseling overstekende ree. Ik kwam er beter van af dan Pascal.Ik was met de auto. De schade bedroeg een ruitenspiegel en 2 nieuwe deuren van mijn vrijwel nieuwe BMW. De politie zei, dat dit in die HW nooit voorkwam!
 • Vermeulen

  2 jaar geleden
  Neem ook wel een beetje rust hè meneer Boer! Denk aan het herstel. Groet van de chirurg 😉
 • E.J.J. Zwart

  2 jaar geleden
  Hulde aan Ton de Geus en beterschap voor Pascal.
 • Mees Venema

  2 jaar geleden
  Wat super fijn dat je gevonden bent. Er zijn nog veel mensen met een goed hart gelukkig.
 • Fred Brandon

  2 jaar geleden
  En hoe is het met het hert afgelopen die was wel legaal buiten