Volledig scherm
Politieagenten verrichten een aanhouding, foto ter illustratie. © ANP XTRA

Politie vindt drugs in woning na melding steekpartij 's-Gravendeel

In een woning aan de Hekelstraat in ’s-Gravendeel is een  27-jarige man uit diezelfde plaats gearresteerd na een melding van een steekpartij. Een andere man is in het ziekenhuis behandeld aan steekwonden. De woning is doorzocht, daarbij werden door de politie soft- en harddrugs aangetroffen.

Het in incident speelde zich af op maandochtend in alle vroegte. De politie kreeg rond 03.00 uur een melding van een steekpartij. De gewonde man die de agenten bij de woning aantroffen is volgens de politie een 36-jarige man uit Oud-Beijerland. Hij had steekwonden aan zijn arm en zijn hand, maar kon na zijn behandeling het ziekenhuis weer naar huis.

Bij de aanhouding van de verdachte uit ’s-Gravendeel moesten er meerdere agenten aan te pas komen. De verdachte verzette zich volgens de politie hevig en pas na dreiging met een taser kon de man ingerekend worden. Ook tijdens het vervoer bleef de man zich verzetten en schopte hij naar agenten en deelde een kopstoot uit. De man is naar het bureau meegenomen voor verhoor.

Elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen