Volledig scherm
De Torensteepolder. © Qphoto

Praten over maatregelen op Numansdorpse wegen

Ondanks een aantal aanpassingen op de wegen in en rond Numansdorp, roept de verkeersveiligheid nog altijd veel vragen op. Dat merkt de gemeente Hoeksche Waard. Wethouder Harry van Waveren (mobiliteit) wil daarom met inwoners in gesprek.

Recent zijn onder meer de Fortlaan en de kruising van de Schuringsedijk met de Torensteelaan door de gemeente aangepakt. Daarnaast zijn er plannen om de busroutes door het centrum van Numansdorp aan te passen en overweegt de gemeente de rijrichting in de Torenstraat tussen de Hoekstraat en de Wethouder van der Veldenweg om te draaien om op die manier de veiligheid van verkeersdeelnemers in het centrum te vergroten.

De gemeente wil graag weten wat inwoners van die ideeën vinden en staat open voor andere initiatieven om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Gesprek

Op maandag 28 oktober gaat Van Waveren tijdens een bewonersavond met inwoners in gesprek om te kijken op welke punten de veiligheid in het verkeer nog kan worden verbeterd. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de brandweerkazerne aan de Wethouder van der Veldenweg in Numansdorp.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen