Op onder meer abri’s en driehoeksborden in de Hoeksche Waard verschijnen verschillende portretten van jongeren die hun loopbaan in de Hoeksche Waard zijn gestart.
Volledig scherm
Op onder meer abri’s en driehoeksborden in de Hoeksche Waard verschijnen verschillende portretten van jongeren die hun loopbaan in de Hoeksche Waard zijn gestart. © Gemeente Hoeksche Waard

Promo-campagne moet lokale jongeren over de streep trekken om carrière te maken in de Hoeksche Waard

Al gezien? Op onder meer abri’s en driehoeksborden verspreid over de Hoeksche Waard schitteren de portretten van verschillende jonge locals die hun loopbaan op het eiland zijn gestart. Ze zijn onderdeel van een gemeentelijke promotiecampagne, die deze week van start is gegaan, om jongeren bewust te maken van de kansen en mogelijkheden om bij lokale bedrijven en organisaties carrière te maken. ‘Want de Hoeksche Waard... daar werk je graag’, aldus de slogan.

  1. Zwemmen kun je leren en verleren: natte gymlessen houden vaardigheden ook na behalen diploma op peil
    PREMIUM

    Zwemmen kun je leren en verleren: natte gymlessen houden vaardighe­den ook na behalen diploma op peil

    De proef, waarbij bovenbouwleerlingen van cbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel eens per maand een natte gymles krijgen, wordt na twee jaar pauze vanwege corona opnieuw hervat. Geen overbodige luxe, aldus groepsleerkracht Wilko Vergeer die stelt dat de zwemvaardigheid bij basisschoolverlaters flink is afgenomen. ,Niet zo handig in zo’n waterrijke omgeving als de Hoeksche Waard.”