Volledig scherm
Het terras bij restaurant Binnenmaas is groter geworden en meer gericht op het water. © VICTOR VAN BREUKELEN

Restaurant Binnenmaas na maanden van verbouwen weer open

In restaurant Binnenmaas op Recreatieoord Binnenmaas kan vanaf komende zaterdag weer genoten worden van een hapje en een drankje. Het reserveringssysteem op de website van de horecazaak accepteert vanaf vandaag tafelreserveringen van gasten. 

De afgelopen maanden is het restaurant verbouwd nadat Wout en Brenda Viergever na ruim 26 jaar afscheid hadden genomen van hun stek aan de Binnenbedijkte Maas in Mijnsheerenland. De chef-kok van het etablissement is René Stok (50). Als restaurantmanager is de 48-jarige Jan Lorenc aangetrokken. 

Aanvankelijk was het idee dat de verbouwing vier maanden zou duren, maar dat liep uit omdat er een probleem aan de ventilatie werd ontdekt. Dat is nu dus verholpen. Het restaurant heeft een nieuwe inrichting en het terras is groter geworden. De zaak is van woensdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Komende maandag, op tweede pinksterdag, zijn gasten echter ook welkom voor een borrel, lunch of diner. 

  1. Boeren uit Rotterdamse regio naar Den Haag: ‘We zijn niet zo van actievoeren’
    Live-twitter

    Boeren uit Rotterdam­se regio naar Den Haag: ‘We zijn niet zo van actievoe­ren’

    Tientallen boeren uit de Rotterdamse regio zijn zojuist in het centrum van Den Haag aangekomen om te protesteren tegen de stikstofmaatregelen. Alleen al vanuit de Hoeksche Waard zijn er zo’n veertig tot vijftig met hun trekkers die kant op. Zij worden vergezeld door tientallen collega’s uit Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en Dordrecht. Verslaggever Abdel Ilah Rubio rijdt mee met de boeren en twittert live. Volg zijn verslag onderaan dit artikel.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen